KORVIEN REI´ITYS BLOMDAHL MENETELMÄLLÄ

Liisa tekee rei'ityksiä Liisandan myymälässä Oriveden keskustassa, korvalehden pehmeälle osalle. 

Rei´itykset onnistuu myös ilman ajanvarausta myymälän aukioloaikoina, ajanvarauksella löytyy aikoja iltaisin ja sunnuntaisinkin. Jos haluat rei´ityksen omassa rauhasssa ilman keskeytyksiä tai muun erityistä huomiota vaativan asian vuoksi, varaathan ajan etukäteen arkisin aukiolojen ulkopuoliselle ajalle. 

Jos et löydä sopivaa aikaa netistä niin kannattaa ottaa yhteyttä soittamalla 045 1454080 tai laita sähköpostia info@liisanda.fi


VARAA AIKA TÄSTÄ


LUE KORVIEN REI´ITYKSEN JÄLKIHOITO-OHJEET TÄSTÄ 

Huom! Lomake on kaksipuoleinen jonka yläosa täytetään rei´ityksen yhteydessä ja arkistoidaan Liisandassa enintään yhden vuoden ajan. 


Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei'itys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja antiseptisella tekniikalla. Yrityksellä on ISO 13485 – sertifikaatti, joka on kansainvälinen laatustandardi lääketeknisten tuotteiden valmistamisesta.


Blomdahlin korut valmistetaan valikoidusta, puhtaasta, lääketieteellisestä muovista ja titaanista, joten ne sopivat myös jos on nikkeliallergia tai kärsii kontaktiallergioista. Korut ei sisällä myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muillakaan tavoin haitallisia aineita, esimerkiksi kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta. Korujen valmistus ja suunnittelu tapahtuvat Blomdahlin tehtaalla Ruotsissa, joka mahdollistaa täyden kontrollin tuotannon jokaisessa vaiheessa ja kaikissa käytetyissä materiaaleissa. Korupakettien etiketeistä löytyy lot-numeromerkintä tuotteiden jäljittämistä varten.


MITEN KORVIEN REI´ITYKSESSÄ EDETÄÄN?
1. Voit valita haluamasi rei´ityskorun tarjolla olevasta valikoimasta. 
2. Korvanlehti tutkitaan ja puhdistetaan huolellisesti Blomdahlin puhdistusliinalla
2. Rei´ityskohta katsotaan kanssasi yhdessä ja se merkitään Blomdahlin ihotussilla. Kun olet hyväksynyt rei´ityskohdan, tehdään korvien rei´itys yksi kerrallaan.
3. Rei´ityksen jälkeen käymme jälkihoito-ohjeet huolellisesti läpi.


Monesti tilanne on jännittävä, halutessasi voimme tehdä koenapsautuksen rei´itysinstrumentilla ennen rei´itystä niin kuulet minkälainen pieni ääni rei´ityksestä syntyy.


Valitsemasi rei’ityskoru on täysin steriilissä pakkauksessa ja asetetaan rei’itysinstrumenttiin, joka on huolellisesti puhdistettu. Kaikki osat, jotka osuvat ihoon rei’ityksen yhteydessä, ovat steriilejä eivätkä ole olleet kosketuksissa mihinkään ennen rei’itystä.


Huom! Emme koskaan rei´itä alle 18-vuotiasta ilman huoltajan suostumusta ja aikuisen läsnäoloa.


Mikäli rei´itys peruuntuu asiakkaan mielenmuutoksen esim. jännityksen vuoksi, joudumme veloittamaan täyden hinnan jokaisesta avatusta korusta. Korua ei ole mahdollista myöhemmin käyttää rei´ityksessä.
Emme koskaan rei´itä asiakkaan itse hankkimilla koruilla.


Uudet korvakorut ovat ihana lahja niin koululaiselle, nuorelle kuin jo varttuneemmallekin!

Korvien rei´itykset Pirkanmaalla, Orivedellä Liisandan myymälässä aukiolojen aikana ja ajanvarauksen kautta! Osallistumme mielellään myös tapahtumiin, ota siis yhteyttä rohkesti jos haluat rei´ityspalveluita myös muissa tiloissa. 


Kun haluat korviin reiät paikassa kuin paikassa, ota siis Liisandaan yhteyttä, toteutamme rei´ityksen turvallisesti ja huolellisesti!


Korvien rei´itykset Tampere, Orivesi, Kangasala, Jämsä, Mänttä, Vilppula, Ruovesi, Virrat


  • KORVIEN REI´ITYS BLOMDAHL MENETELMÄLLÄ
10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1