Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)
Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)
Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)
Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)
Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)
Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)

Lahjakortti korvien rei´itykseen (1pr)

40,00 €
sis. 24 % ALV
Yllätä ihanalla lahjakortilla! Sopii niin pääsiäiseen kuin muuhunkin juhlaan niin nimppari- ja synttärisankareille, ammattiinvalmistuneelle kuin ylioppilaalle!

Ensimmäiset korvakorut ovat suuri hetki niin lapsen, nuoren kuin aikuisen elämässä, ilahduta lahjansaajaa lahjakortilla!


KORVIEN REI´ITYS BLOMDAHL MENETELMÄLLÄ

Voit varata ajan korvien rei´itykseen ajanvarauksemme kautta: www.varaaheti.fi/liisanda

soittamalla 045 145 4080  sähköpostitse info@liisanda.fi 

Huom! Rei´itämme vain kovalehden pehmeään osaan. 


Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei'itys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja antiseptisella tekniikalla. Yrityksellä on ISO 13485 – sertifikaatti, joka on kansainvälinen laatustandardi lääketeknisten tuotteiden valmistamisesta.Blomdahlin korut valmistetaan valikoidusta, puhtaasta, lääketieteellisestä muovista ja titaanista, joten ne sopivat myös jos on nikkeliallergia tai kärsii kontaktiallergioista. Korut ei sisällä myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muillakaan tavoin haitallisia aineita, esimerkiksi kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta. Korujen valmistus ja suunnittelu tapahtuvat Blomdahlin tehtaalla Ruotsissa, joka mahdollistaa täyden kontrollin tuotannon jokaisessa vaiheessa ja kaikissa käytetyissä materiaaleissa. Korupakettien etiketeistä löytyy lot-numeromerkintä tuotteiden jäljittämistä varten.

MITEN KORVIEN REI´ITYKSESSÄ EDETÄÄN?

1. Voit valita haluamasi rei´ityskorun tarjolla olevasta valikoimasta. 

2. Korvanlehti tutkitaan ja puhdistetaan huolellisesti Blomdahlin puhdistusliinalla

3. Rei´ityskohta katsotaan kanssasi yhdessä ja se merkitään Blomdahlin ihotussilla. Kun olet hyväksynyt rei´ityskohdan, tehdään korvien rei´itys yksi kerrallaan.

4. Rei´ityksen jälkeen käymme jälkihoito-ohjeet huolellisesti läpi.


Monesti tilanne on jännittävä, halutessasi voimme tehdä koenapsautuksen rei´itysinstrumentilla ennen rei´itystä niin kuulet minkälainen pieni ääni rei´ityksestä syntyy.

Valitsemasi rei’ityskoru on täysin steriilissä pakkauksessa ja asetetaan rei’itysinstrumenttiin, joka on huolellisesti puhdistettu. Kaikki osat, jotka osuvat ihoon rei’ityksen yhteydessä, ovat steriilejä eivätkä ole olleet kosketuksissa mihinkään ennen rei’itystä.

Huom! Emme koskaan rei´itä alle 18-vuotiasta ilman huoltajan suostumusta ja läsnäoloa.

Mikäli rei´itys peruuntuu asiakkaan mielenmuutoksen esim. jännityksen vuoksi, joudumme veloittamaan täyden hinnan jokaisesta avatusta korusta. Korua ei ole mahdollista myöhemmin käyttää rei´ityksessä.

Emme koskaan rei´itä asiakkaan itse hankkimilla koruilla.

Uudet korvakorut ovat ihana lahja niin koululaiselle, nuorelle kuin jo varttuneemmallekin! 

Korvanrei´itykset Pirkanmaalla, Orivedellä Liisandan myymälässä aukiolojen aikana ja ajanvarauksen kautta! Osallistumme mielellään myös tapahtumiin, ota siis yhteyttä rohkesti jos haluat rei´ityspalveluita myös muissa tiloissa. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.