Blomdahl korvien rei´ityskoru 4mm -kullattu-

Blomdahl korvien rei´ityskoru 4mm -kullattu-

20,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis kullattu titaani rei´ityskoru 4mm kristallilla, lääketieteellisesti turvallisesta titaanista valmistettu.
Saatavuus 10 kpl

HINTA 20€ SISÄLTÄÄ REI´ITYKSEN SEKÄ YHDEN KORVAKORUN.

Huom! Varaa aikasi erikseen joko suoraan myymälästä tai ajanvarauksen kautta  www.varaaheti.fi/liisanda

Liisa tekee rei ítyksiä vain korvalehden pehmeälle osalle. Myös ilman ajanvarausta jos myymälän asiakastilanne rauhallinen. Lasten rei´ityksessä suositus tulla ajanvarauksen kanssa. Jos et löydä sopivaa aika netistä niin kannattaa otta yhteyttä soittamalla 045 1454080 tai laita sähköpostia info@liisanda.fi


Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei'itys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja antiseptisella tekniikalla. Yrityksellä on ISO 13485 – sertifikaatti, joka on kansainvälinen laatustandardi lääketeknisten tuotteiden valmistamisesta.
Korut valmistetaan valikoidusta, puhtaasta, lääketieteellisestä muovista ja titaanista, joten ne sopivat myös heille, joilla on nikkeliallergia tai kärsivät kontaktiallergioista. Korut eivät sisällä myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muilla tavoin haitallisia aineita, kuten kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta. Korujen valmistus ja suunnittelu tapahtuvat Blomdahlin tehtaalla Ruotsissa, mikä mahdollistaa täyden kontrollin tuotannon jokaisessa vaiheessa ja kaikissa materiaaleissa. Korujen etiketeissä on lot-numeromerkintä jäljittämistä varten.


MITEN KORVIEN REI´ITYKSESSÄ EDETÄÄN?
1. Voit valita haluamasi rei´ityskorun tarjolla olevasta valikoimasta.
2. Korvanlehti tutkitaan ja puhdistetaan huolellisesti Blomdahlin puhdistusliinalla
2. Rei´ityskohta katsotaan kanssasi yhdessä ja se merkitään Blomdahlin ihotussilla. Kun olet hyväksynyt rei´ityskohdan, tehdään korvien rei´itys yksi kerrallaan.
3. Rei´ityksen jälkeen käymme jälkihoito-ohjeet huolellisesti läpi.


Monesti tilanne on jännittävä, halutessasi voimme tehdä koenapsautuksen rei´itysinstrumentilla ennen rei´itystä niin kuulet minkälainen pieni ääni rei´ityksestä syntyy.


Valitsemasi rei’ityskoru on täysin steriilissä pakkauksessa ja asetetaan rei’itysinstrumenttiin, joka on huolellisesti puhdistettu. Kaikki osat, jotka osuvat ihoon rei’ityksen yhteydessä, ovat steriilejä eivätkä ole olleet kosketuksissa mihinkään ennen rei’itystä.


Huom! Emme koskaan rei´itä alle 18-vuotiasta ilman huoltajan suostumusta ja läsnäoloa.


Mikäli rei´itys peruuntuu asiakkaan mielenmuutoksen esim. jännityksen vuoksi, joudumme veloittamaan täyden hinnan jokaisesta avatusta korusta. Korua ei ole mahdollista myöhemmin käyttää rei´ityksessä. Emme koskaan rei´itä asiakkaan itse hankkimilla koruilla.


Uudet korvakorut ovat ihana lahja niin koululaiselle, nuorelle kuin jo varttuneemmallekin!

Korvanrei´itykset Orivedellä Liisandan myymälässä aukiolojen aikana ja ajanvarauksen kautta! Osallistumme mielellään myös tapahtumiin, ota siis yhteyttä rohkesti jos haluat rei´ityspalveluita myös muissa tiloissa. 
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.