Olemme lomalla 21.7.2024-23.7.2024

Myymälä suljettu lomamme ajan, kirppispöytien varaukset ja korvien rei´itykset näppärästi nettivarausten kautta!

Kesän 2024 aukiolot!

Kesäkuussa startataan sunnuntain aukiolo joka jatkuu elokuun loppuun saakka. Tervetuloa ostoksille sekä varailemaan ja ylläpitämään omaa myyntipaikkaa. 

Koruharakka

Liisandan omasta ihanasta Koruharakan korumyymälästä löydät niin Liisan omat käsityönä valmistetut korut, kukkapannat, hiuspannat kuin Koruharakan maahantuonnin tuotteet. Koruharakka on toiminut jo vuodesta 2008 alkaen! Poikkea myymälässä ostoksilla tai tilaa suoraan verkkokaupastamme koruharakka.com

Korvien rei´itys

Liisa tekee myös korvien rei´ityksiä, Blomdahlin modernilla ja antiseptisella menetelmällä. Valikoimassamme myös laaja valikoima Blomdahlin laadukkaita ja tutkitusti turvallisia korvakoruja jokapäiväiseen käytöön, niin aikuisille kuin lapsille. Tule ja ihastu tai tilaa Koruharakan nettikaupasta!

Foliopallot ja helium 

Myymälästä löytyy mahtava valikoima foliopalloja edulliseen hintaan, heliumilla tai ilman. Täytämme myös asiakkaan omia palloja, täytöt alkaen 3,50€. 

Kirpputori Tilkkutäkki

Myymälästämme löydät myös Kirpputori Tilkkutäkin, voit varata vuokrapaikan tai täydenpalvelun. Käytössämme on myös Kirppari-Kallen sovellus osana asiakasrekisteriämme sekä myyjien myynninseurantaan ja tuotteiden hinnoitteluun. 

Myynti- ja noutopiste palvelua tarjolla 

Oletko vailla paikkaa missä myydä tuotteitasi, paikkaa josta asiakkaasi voivat noutaa tuotteesi tai onko tarvetta paikalle johon asiakkaasi voivat jättää sinulle töitä?

Monipuolisesti palveleva myymälä Oriveden keskustassa!

Meillä saat  kaikki Liisandan ja Hanaplus Oy:n palvelut samalta kassalta: Kirpputori Tilkkutäkin palvelut, Koruharakan tuotteet sekä Hanaplus Oy:n myymälän ja asentajan palvelut. 

 Kirpputorimyyjänä voit seurata myyntiäsi reaaliajassa Kirppari-Kallen kautta ja tehdä myyntijaksojen varaukset netin kautta 24h. 

Toimimme myös Kalkkimaalikaupan tuotteiden myynti- ja noutopisteenä ja meiltä löydät myös Nippon Verkon kalastustarvikkeiden myyntipisteen!